Shopify Premium for Zendesk

REAL Commerce support - View/modify order, shipping, payment data (+more) across stores.

(1)
Preview image of app
Preview image of app
Preview image of app

App-oplysninger

Arbejder sammen med
Support
samlede installationer
25+
Forfatter
agnoStack
Version
5.17.2
Pris (USD)
Multiple plans available

Installering af apps direkte på din konto

Abonnementer og priser

Premium

Free 14-day trial, then $24.00 per agent, per month

Our Premium package includes Real-time Shipping & Transaction Status, Order Search, Advanced Timeline, Order Refunds, Advanced Macros, Customer Insights and Multi-Brand support - and more!

Enterprise

Free 14-day trial, then $34.00 per agent, per month

Our Enterprise package includes all Premium functionality plus Quick Re-Order, Order Capture/CartCollab, Order Modification, Order/Item and Partial Custom Refunds, Catalog/Product Search, Advanced Reminders - and much more!

Hvad siger andre

5.0

(1)

Har du appen installeret?

Vi elsker feedback. Vær den første til at skrive en anmeldelse?

Få din app på vores Marketplace

Find ud af, hvad der skal til, for at få din app på de digitale hylder