Kundelab AS

Tønsberg, Norway | 15 projects | 1 certification
Kundelab AS er et norsk konsulentselskap som hjelper selskaper med å forbedre sin kundeservice ved hjelp av Zendesk. Vi brenner for fantastiske kundeopplevelser og strekker oss langt for å bistå våre kunder med å oppnå sine mål. Kompetanse står sentralt, og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdaterte på markedstrender og produktoppdateringer. Som den første norske Zendesk partneren er Kundelab godkjent som både Solution Provider og Implementer. I tillegg er vi en underleverandør til Zendesk sin Professional Services avdeling og leverer prosjekter på deres vegne i hele verden. Dette betyr at Zendesk selv har validert vår kompetanse og at våre kunder kan være trygge på å benytte oss som samarbeidspartner.

Kundelab ble startet av Patrick Bu Jonassen i 2021. Patrick har over 5 års erfaring med Zendesk og har bistått en lang rekke små og store selskaper med å implementere eller optimalisere sin Zendesk løsning.

Nysgjerrig på hvordan vi kan bistå? Ta gjerne kontakt på hei@kundelab.no eller les mer om oss på våre nettsider http://kundelab.no.

Våre tjenester

Implementering av ny løsning For å sikre en skalerbar løsning og full utnyttelse av alle funksjoner så velger mange å få hjelp av en erfaren konsulent. Vi tar eierskap til hele prosjektet og bistår dere igjennom reisen. Vi setter oss godt inn i deres forretning og sikrer at systemet underbygger deres målsetninger.

Tilpasninger og effektivisering Vi kan bistå dere med tilpasninger og veiledning slik at løsningen deres fungerer optimalt. Dette kan være alt fra installasjon og konfigurasjon av applikasjoner, avanserte arbeidsflyter, effektivisering og skalerbarhet, visninger, bedre rapporter, nye kanaler og lignende.

Opplæring Vi tilbyr et komplett opplæringsløp via videomøte eller on-site hos dere. Opplæringen tilpasses deres behov, normalt som en kombinasjon av undervisning og individuelle oppgaver. God opplæring sikrer de ansatte riktige forutsetninger for å gi eksepsjonelle kundeopplevelser.

Integrasjoner og app-utvikling Mye kan løses med ferdigutviklede apps i Zendesk sin appstore. I de tilfellene hvor man derimot har behov for egenutviklede applikasjoner eller integrasjoner så kan Kundelab sammen med partnere bygge spesialtilpassede integrasjoner som knytter deres systemer til Zendesk.

Zendesk administrator til leie Har dere et jevnlig behov for små endringer, onboarding av nye ansatte, nye rapporter eller lignende, men ikke nødvendigvis behov for en fulltidsstilling? Med Kundelab kan dere få en kompetent ressurs som kjenner deres system og bistår innenfor en avtalt ramme hver måned.

Accreditations

Badge: Select Implementation Partner
Badge: Select Solution Partner
Icon
Services offered
Implementation
Data Migration
Development Services
Training
Design/Guide Theming
Reseller
System Integrator
CX Consultant
Regions
Western Europe
Partner type
App Developer
Implementation Partner
Solution Provider
Business Service Provider
Theme developer

What people are saying

We are big on feedback. Be the first to write a review.

If you like what you see, talk to Kundelab AS about your project.