Shopify Premium for Zendesk

REAL Commerce support - View/modify order, shipping, payment data (+more) across stores.

(1)
Preview image of app
Preview image of app
Preview image of app

Dettagli app

Funziona con
Support
installazioni totali
25+
Autore
agnoStack
Versione
5.17.2
Prezzo (USD)
Multiple plans available

Le app vengono installate direttamente nel tuo account

Piani e prezzi

Premium

Free 14-day trial, then $24.00 per agent, per month

Our Premium package includes Real-time Shipping & Transaction Status, Order Search, Advanced Timeline, Order Refunds, Advanced Macros, Customer Insights and Multi-Brand support - and more!

Enterprise

Free 14-day trial, then $34.00 per agent, per month

Our Enterprise package includes all Premium functionality plus Quick Re-Order, Order Capture/CartCollab, Order Modification, Order/Item and Partial Custom Refunds, Catalog/Product Search, Advanced Reminders - and much more!

Cosa si dice in giro

Hai installato l’app?

Teniamo molto ai feedback. Scrivi la prima recensione.

Commercializza la tua app nel marketplace

Scopri come lanciare la tua app sul mercato digitale