Community-software

Et onlinecommunity skaber grobund for samtale mellem dine kunder og gør plads til dit brand.

Et sted til kundesamtaler

Senest opdateret 11. Maj 2023

Feedback er meget vigtig for at forstå kundernes behov, men de interaktioner, en virksomhed har med sine kunder, er kun en del af det. Kunderne taler med hinanden om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør – på sociale medier, anmeldelsessider på nettet og i feedbackfora. Zendesk skaber grobund for kundeengagement og styrker fællesskabet på en brugerdefineret, brandet platform.

Lad samtalen blomstre

Guide nye kunder og giv mangeårige brugere avancerede funktioner til community management. Få nogle medlemmer af dit supportteam til at byde ind med hjælp, eller udpeg community managers til at styre samtalerne og holde dem på sporet. Brugerne kan sortere efter og følge indlæg, så de kan få de seneste opdateringer.

Community forum software

Et klubhus for kunder

Et community bør være et indbydende, udbytterigt og sjovt sted at være. Zendesk community-software giver dig fuld kontrol over dit community-design, så du kan få det til at virke hjemligt. Start med at tilføje et logo og ændre farverne, eller gå videre med brugerdefineret HTML and Javascript.

Insightly help center

Bygget til bidragydere

De intuitive værktøjer til bidragydere i vores community forum-software er med til at levere frisk og værdifuldt indhold. Når en bruger begynder at oprette et indlæg, scanner Zendesk det eksisterende indhold for at vise lignende indlæg – så det bliver nemt at finde løsninger og minimere dubleret indhold. Brugere kan skrive indlæg og formatere deres indlæg og kommentarer med en indbygget WYSIWYG-editor.

Contributor tools

Eskaler indlæg til anmodninger

I modsætning til separat community-engagementssoftware er Zendesk community-software indbygget i Zendesks vidensbasesoftware. Ved svar på en kundes e-mail i Zendesks anmodningssystem kan agenterne se kundens profil og få et komplet overblik over kundens community-aktivitet. Agenter kan også ændre et community-indlæg til en anmodning i Zendesk ticketing for at fortsætte samtalen.

Escalate posts to tickets

Giv det et forsøg. Start med en gratis prøveperiode